http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Forumet nå på norsk - Gi beskjed om du ser noe feil
 • Endelig er forumet på norsk! :)

  Oversettelsen er gjort av Turbolego, så takk til hun eller han!

  Om du ser noe som ikke er oversatt, eller som bør endres, så sifra her, så skal jeg gi beskjeden videre til herr eller fru lego.

  Jeg har allerede gitt beskjed om dette:

  "# sine kommentarer" -> "# kommentarer"
  "→ All Categories" er ikke oversatt (det kan være at denne bare har en → hos meg pga. en utvidelse jeg bruker.
  "Mark All Viewed" er ikke oversatt
  "Tags" er ikke oversatt
  "Popular Tags" er ikke oversatt
  Er det mulig å bytte rekkefølgen på datoer? Slik at f.eks. "Februar 13" blir til "13. februar"
  "# New" er ikke oversatt (på forsida, når det er nye kommentarer i en tråd"

  kjøpe levitra
 • På profil - aktivitet så står noen av orda på engelsk, som det her: Du started a discussion. Jeg så noen private meldinger (tror jeg) på den hoved-tabben som heter aktivitet, men det har vel noe å gjøre med noen andre instillinger. Eller kanskje de hadde valgt selv at de skulle være offentlige. Hvis det går an.
 • På "Lag en ny Tråd"-knappen står tråd med stor "T".
 • Takk for bugrapportene. :) Jeg skal sifra om det.
 • Godt :) Jeg tar like gjerne å skriver forslaga inn på den tråden du linka til fra nå av, selv om det ser ut som han Turbolego kanskje har sakka litt ned på oppdateringa i det siste.
 • Ja, jeg har ikke hørt noe siden jeg sa fra om de forrige du nevnte… :/ Synd det ikke brukes et mer åpent system for oversettelser, slik at hvem som helst kunne ha forbedret dem, uten å måtte lage en ny greie ut av det.
 • Når jeg forespør nytt passord får jeg tilsendt ei tom melding. Det står bare ''PasswordRequest'', og ikke noe mer. Kanskje noe å rette på!
 • Huh, det var jo trasig! Men har det noe med norsk-oversettelsen å gjøre, tror du? Jeg kan slå den av for en stund, og så kan du sjekke om det hjelper. Gi beskjed!
 • Ok, i steden for å slå av oversettelsen, så oppgraderte jeg forumet til nyeste versjon. Sjekk om du fremdeles har samme problem, og gi beskjed, så kan vi teste å slå av språkpakken i så tilfelle. :)
 • Hvem administerer forumet nå? Er altfor mye spam til at det er brukervennlig.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID

Tagged