http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
- Jeg kjøpte ikke en sokk en gang i fjor. Men jeg savnet ingenting.
 • Dagbladet har en god artikkel om Røsok, som var friganer i et år (utenom mat da, regner jeg med), og som også kutter kraftig i unødig forbruk utover det året.

  Flere gode sitater der fra Røsok, som:
  - Å kjøpe seg et fint klesplagg kan gi en slags lykkefølelse: Dette fortjener jeg, liksom. Men det er så mange andre ting som gir lykkefølelse som varer lenger; som å gå en tur og å være ute i naturen.

  Og en god formulering fra Dagbladet:
  De siste åra har Simple living vært en mottrend, riktignok en ganske smal en. Poenget er å ta bevisste valg som fører til en enklere livsstil for å oppnå bedre helse, mer kvalitetstid, miljøvern eller som et opprør mot forbrukersamfunnet og sløsing. Det handler om å skjære bort det unødvendige og overflatiske for å komme til kjernen av det som er viktig.


  Dette kan vi kanskje tenke på/bruke når vi skal fremme friganismens fortreffeligheter… :)
 • Gladsak heilt til eg fant ut at det va komentarfelt der skeptikere fekk ordlegge sin eigen dummhet. Fekk litt lyst til og prøve dette sjølv, har nett vert og raida boden til mormor og morfar og fant annorakk og nikkers til skiturene mine og ordentlig pelslue frå Finland og masse bøker, og så har eg redda mamma sin gamle symaskin frå og bli kasta under neste ryddeøkt.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID