http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Hermetisk sild
  • Hei eg fant Denja tomat sild med dato 29.05.12 og er litt usikker på om det er trygt å spise? For fisk ville eg vanligvis ikkje rørt men denne er hermetisk pakka og siden den indeholder krydder og eg røyker er eg redd for at eg evt. ikkje klarer å lukte den eventuelle dårlige lukten. Nokon som har erfaringer?

  • Jeg har spist flere år gammel hermetikk uten å bli dårlig. Det var riktignok ikke sild da, men makrell.. Smakte ikke helt ferskt, men helt ok.
    Hvis den ser grei ut, ikke buler i lokket og ellers oppfører seg, så hadde ihvertfall jeg prøvd en skive eller to med denne på.. Pleier å være god sikkerhetsmargin på sånt..
  • ja det er vel sånn at med all forotnelse utvikler det gasser vel, eller?
  • Alt som råtner lager gass som lukter, og når organisk mat(!)eriale råtner dannes metangass, og det lukter somregel ganske ille.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID