http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Dumbsters og barnevern - hva nå?
 • Hei! Jeg ble tipset i dag om at noen har vært i kontakt med barnevernet pga jeg har unger og driver med dato-jakt. Er riktignok ikke i containerne å henter mat der, men benytter meg av datogarantiene på kiwi og bunnpris. Og da går jeg inn på butikkene. Ungene har vært med i butikkene noen ganger for å hente varer, men stort sett drar jeg alene. I dag fikk jeg sms fra en venn om at noen hadde vært i kontakt med "øvrigheta" (les barnevernet) pga datojakt og at jeg har latt unga vært med på dette. Har ikke hørt noe fra barnevernet ennå, men regner med at det ikke går så lenge før jeg gjør det. Er det noen av dere som har vært i en lignende situasjon?
 • Hva i all verden?

  Forstår jeg dette riktig? Du går og ser etter varer du kan få på datogaranti innimellom, og noen ganger har du med deg barna dine når du gjør det. På grunn av dette har noen tatt kontakt med barnevernet om deg, selv om du ikke gjør noe (utenom å redde mat fra å bli kasta) som skulle tilsi kontakt med barnevernet?

  Har du noen tanke om hvem det kan være som har gjort dette? Vet du om noe annet ved deg eller barna dine som kan ha blitt brukt som argument for hvorfor vedkommende tok kontakt med barnevernet (selv om det ikke trenger være noe galt ved det over hodet, f.eks. om du er aleneforelder, du eller de går med fillete klær, eller hva som helst en eller annen kan bruke som unnskyldning for å kontakte barnevernet)?

  Jeg har aldri vært borti noe liknende! Kanskje vi bør kontakte en advokat? Hold oss oppdatert om det skjer noe mer, så vi evnt. kan hjelpe deg!
 • Bur du i utkant Noreg der rykter har ein lei tendens til og blåse ut av proposisjoner?
 • Det høres helt sykt ut.
  Min mor gjorde mye av det samme da jeg var mindre ettersom vi ikke hadde så god råd.
  Vil ikke påstå at jeg har tatt noen skade av det, nei jeg vil faktisk fristes til å si at jeg blitt mer bevisst på at man ikke kaster mat som kan spises og at penger kan spares.

  Er jo mange som syns at hele konseptet er rart da og at mat er uspiselig to dager før den går ut på dato.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID