http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
http://seeds.fi/ Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Food Not Bombs kommer til Oslo
 • Ja, dårlig formulert av meg. Poenget mitt var at de som trenger får et sted å få seg middag. Men det er klart at middagene er åpne for alle som vil komme :)
 • Jeg fikk en gang en 50-lapp fra en voksen, nokså rusa fyr, som (etter mine fordommer) sikkert befant seg en plass på skråplanet, da jeg satt sliten og trøtt på en benk med en (full) kaffekopp i hånden.
  "Bruk det på chips og cola du, ikke noe tull," sa han til meg, og tenkte vel at jeg også befant meg en plass på skråplanet som han selv, men i en yngre utgave.

  Det var jo festelig det. Men i lengden om noen stadig vekk skal "hjelpe deg" med bakgrunn i hvordan de forhåndsdømmer deg (les: du ser ut)... Vel. Det ville blitt mindre hyggelig.

  Børge: Fantastisk, det var godt å høre! (Fikk dog samme inntrykket av den facebook-saken -- at det var til de som trengte det..)
 • Hei! Gammal tråd, men fortsatt aktuell. FnB Oslo døde litt, men er up and going nå! Bli med på søndag. Vi lager maten på Blitz fra kl 11 og deler ut ved vaterlansparken. Vi har også masse gratis vegan oppskriftshefter som vi skal dele ut.
  Trenger flere engasjerte folk med på dette
 • Møtes dere hver søndag, eller bare en gang i blant?
 • Vi prøver annen hver søndag. Så nå i morra blir det FnB. Kom på blitz kl 11 og utover om noen vil hjelpe til! Eller donere mat, det trenger vi i hvertfall
 • Denne meldingen så jeg litt for sent, dessverre!

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID