http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Food Not Bombs kommer til Oslo
 • FNB er et fantastisk tiltak for å ta overskuddsmat og tilbrede middag av det som man så serverer til de som trenger det. Det har tidligere vært en gruppe i Bergen, som kalte seg Mat, ikke makta. De måtte slutte da de ikke lenger fikk bruke lokalet de hadde brukt. Men jeg har hørt noe om at de skulle starte opp igjen, men vet ikke om det ble noe av. Men nå er det noen som vil starte det i Oslo:

  En liten gruppe engasjerte mennesker ønsker nå å opprette Food Not Bombs Oslo. Alle avdelingene er selvstendige, sevlstyrte, ikke-voldelige, og absolutt all mat som deles ut er gratis, og arbeidet ulønnet.

  Det ønskes både kokker, matutdelere, tips om bedrifter med "overskuddsmat" og mye annet.

  Les mer, og meld deg til tjeneste her: http://veg-veg.no/nyheter/ressurser/bransjenytt/food_not_bombs_til_oslo_norge

  Fb-gruppe: https://www.facebook.com/FoodNotBombsOslo
 • Nydelig tiltak...

  Men "FNB er et fantastisk tiltak for å ta overskuddsmat og tilbrede middag av det som man så serverer til de som trenger det.

  Hvordan vet man eller velger ut de som trenger det? Høres vel ut som det nødvendigvis må bygge på fordommer?

  Er det ikke like greit at alle som vil, kan få? Da blir det kanskje mindre terskel for de som faktisk trenger det mest å ta imot litt mat blant "vanlige" folk?

  Det var et NRK intervju med en eldre polsk herre som bodde på gata for en stund siden. Han så ikke som noen typisk trengende akkurat.

  *Kanskje litt unødvendig spissformulert.

  Jeg har ingen erfaring med utdeling eller fra lignende miljøer...
 • Ja, dårlig formulert av meg. Poenget mitt var at de som trenger får et sted å få seg middag. Men det er klart at middagene er åpne for alle som vil komme :)
 • Jeg fikk en gang en 50-lapp fra en voksen, nokså rusa fyr, som (etter mine fordommer) sikkert befant seg en plass på skråplanet, da jeg satt sliten og trøtt på en benk med en (full) kaffekopp i hånden.
  "Bruk det på chips og cola du, ikke noe tull," sa han til meg, og tenkte vel at jeg også befant meg en plass på skråplanet som han selv, men i en yngre utgave.

  Det var jo festelig det. Men i lengden om noen stadig vekk skal "hjelpe deg" med bakgrunn i hvordan de forhåndsdømmer deg (les: du ser ut)... Vel. Det ville blitt mindre hyggelig.

  Børge: Fantastisk, det var godt å høre! (Fikk dog samme inntrykket av den facebook-saken -- at det var til de som trengte det..)
 • Hei! Gammal tråd, men fortsatt aktuell. FnB Oslo døde litt, men er up and going nå! Bli med på søndag. Vi lager maten på Blitz fra kl 11 og deler ut ved vaterlansparken. Vi har også masse gratis vegan oppskriftshefter som vi skal dele ut.
  Trenger flere engasjerte folk med på dette
 • Møtes dere hver søndag, eller bare en gang i blant?
 • Vi prøver annen hver søndag. Så nå i morra blir det FnB. Kom på blitz kl 11 og utover om noen vil hjelpe til! Eller donere mat, det trenger vi i hvertfall
 • Denne meldingen så jeg litt for sent, dessverre!

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID