http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Overvåkningskamera
 • På en av plassene jeg var i går så jeg et overvåkningskamera. Jeg har for meg at det skal være et rødt lys på det om det er på.. Tar jeg feil? Blir litt paranoid.. :/
 • Ikkje tenk på det, sålenge du rydder opp etter deg og ikkje driv herverk klipper låser og bryt seg inn i conteinere og bosshus. kommer politiet til og henlegge det med ein gang/ikkje bry seg. der eg går har garantert bra bilete av meg så det er flombelysning der eg går og kameraet er rett forran meg men, eg har gått der i over eit år no og dei seie ingenting når eg er og handler på butikken, ein sjeldan gang.
 • Kanskje de bare går gjennom overvåkningen om det er noe som er skjedd. Innbrudd, hærverk eller lignende?
 • Kan bare si meg enig med Mads_Alfred. Har blitt "filmet" mang en gang med og uten flombelysning, og har ikke merket noen forskjell på butikkpersonalets reaksjon på meg når jeg kommer inn i butikken deres for å kjøpe deodorant, sjampo eller annen "livsnødvendig" vare.. Hadde jeg selv drevet en butikk, så hadde jeg gledet meg over at noen hentet det jeg er pålagt fra kjeden (høyeste hold) å kaste.
  Mao.: Tror vi "divere" er ganske trygge, uansett hvem som kommer og lurer på hva vi driver med. Om vi har et humanitært ideologisk standpunkt, eller har et miljø aspekt på vår aktivitet, så forstår nesten (med få unntak) alle at det vi driver med er nyttig i en ellers urettferdig og miljøfiendtlig fordeling av resurser i verden.
  Ble veldig filosofisk her, men når man først har sett litt av fattigdommen i verden, så betyr det veldig lite om man blir observert i et kamera.. Så lenge man har en litt bedre samvittighet ovenfor de ca. 1 milliard(!!) mennesker (200 ganger flere enn det bor i Norge) som legger seg sultne i kveld, så blir det lett å spare/sende noen sparte kroner for det luksusmåltidet man fant bak nærbutikken (med kamera) til de som ikke har noenting.
  Handler vel egentlig om å få hue ut av navlen (hvor det bare er mørkt og trist) og se hva som skjer i resten av verden..??
  Beklager min filosofiske entusiasme, men av og til er det bare deilig å løfte blikket, og innta et fugleperspektiv på den lille verden vi lever i.. osv. osv.
 • Det er ingen som konstant kikker på kameraene. Det vet jeg ettersom jeg selv har sittet med ansvar for slike. Dog på andre steder enn en matbutikk. Kameraene brukes som oftest bare når det har skjedd noe og man må spole tilbake for å se hva som skjedde. Og i utgangspunktet er det bare politiet som har lov til det.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID