http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
http://seeds.fi/ Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Ingen fangst
  • Hei alle sammen. Jeg bor i Osloområdet, og har akkurat flyttet ut i Bærum. Tidligere bodde jeg litt øst i byen, og hadde en lokal butikk med helt fantastiske divemuligheter - så gode at vi i det siste har pleid å kjøre dit. I dag da vi skulle tilbake så vi for første gang at de har tatt i bruk porten sin for å stenge bakgården med dumpsterne. Faen heller tenkte vi, men fattet mot og dro videre på en rundtur spesielt i Bærum, og var sikkert på 7-8 forskjellige. En ting hadde alle stedene til felles, og det var at vi ikke fant noe som helst. Hva er det som skjer? Kan noen gi meg en oppmuntring eller lignende, for jeg har bare holdt på med diving i noen måneder, og har på ingen måte tenkt å slutte.
  • Er vel bare til å se om dette var et engangstilfelle, eller om det er blitt praksis. Jeg har lagt til meg den (u)vanen at jeg konstant ser etter søppelspann utenfor butikker. Lokaliser nye søppelspann og prøv er mitt tips.
  • Det politiske budskap som vi ønsker å uttrykke er vel at folk skal slutte å kaste mat. Jeg må nok innrømme at jeg hadde blitt litt skuffet dersom jeg ikke fant noenting på en runde, men samtidig hadde jeg blitt litt glad inni meg.?
    Tror nok at det bare er å ta en runde eller to til, så dukker det nok opp mer enn du kan konsumere.. Det er ihvertfall min erfaring..

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID