http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Butikker som gir vekk utgåtte varer
 • Kas butikk kjeder er det som gir vekk dei varene som er utgått på dato? anntar det er fleir en Kiwi
 • http://bunnpris.no/vare-garantier
  Joker sier også at: "Holdbarhetsdatoen skal vi alltid ha kontroll på, og varer med dårlig dato skal kundene våre slippe å betale for." her:http://joker.no/Joker/Om-Joker/Trygg-Mat-i-Joker/ men de reklamere ikke for det. Og setningen kan vel diskuteres. Har bare hentet mat hos Joker en gang. Fant masse, men de var ikke så glade...
  Husk å spørre om å få den gamle varen hos kiwi, så kastes det mindre mat :)
 • ok va hos Kiwi fant 7 jarlsberg som det sto best før. 16.11.11. men eg kunne ikkje få dei utgåtte varene pga. det va ikkje lov og gi dei. Er dette tilfelle eller er det noko dei finner på?
 • -regner forresten med at du fikk nye Jarlsbergoster? Hvis ikke har de prøvd å lure deg....
 • Ok eg har allerede sent ein klage til dei.
  Men vist dei er redd for at ein skal gå i ein anna Kiwi butikk for og få igjenn pengene så er jo det litt dust då, i hovudet mitt virker det som eit like stort tap, når eg alikavel kan få ein tilsvarende vare som ikkje er gått ut på dato eller pengene produktet er verdt vist dei er tom for varen.
 • ja eg fekk 7 jarlsberg ost men det er jo ikkje ein optimal løysning for meg det utenom at dei taper penger på denne regelen,
 • På Kiwi skal det være sånn at "best før" får du hvis den har gått ut, og at både "best før" og "siste forbruksdag" får du hvis den går ut i dag eller i morgen.

  Altså med mindre den både allerede har gått ut, og de har den samme varen som ikke har gått ut i hyllen. Da får du den nye varen og de kaster den gamle.

  Når jeg finner slike varer (som beskrevet i forrige avsnitt), så dropper jeg enten å gå med det til kassa i det heletatt (og håper at de ikke oppdager den og kaster den før noen andre kjøper den), eller ber pent om jeg ikke kan bare få den utgåtte varen selv om de egentlig ikke skal gjøre det. Noen er snille og sier at det er greit, mens andre er paragrafryttere og sier nei. Hvis de sier nei så sier jeg at da får det bare være, og går. Jeg vil jo ikke ha nye varer, for poenget er jo å få ned forbruket.
 • Ok eg var på Bunnpris i dag og der va det 4 fjordland fårikål og 3 pakker kyllingfilet som gjekk ut i dag og han sa dei ikkje gidde sånne varer vekk men solgte dei til halv pris, så eg kjøpte ein fårikål for og ha gjort min del. Neste gang stikker eg på biblioteket og printer ut sidene frå Bunnpris, Kiwi og Joker der det står reglene rundt dette så dei ikkje kan drive og påstå evt. ikkje ha kjennskap til reglene.
 • De sier at det er noen som "smugler" varene inn i butikken, og så går til kassa som om de fant varene der :)
  Kiwi bør få seg noen flere klager på at vi ikke får ta med oss gamle varer om vi ønsker dette selv!

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID