http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
http://seeds.fi/ Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
 • 1spørsmål : kjenner du abdre som lever som deg ?
  2 spørsmål : har du blitt syk av noe du har spist ?
  3 har du levd som dette lenge ?
  4 hva håper du og oppnå med å leve som en friganer ?

  takk for hjelpen :)
 • Hei, Emmae95! Jeg beklager at jeg ikke har svart før. Har hatt mye å tenke på i det siste. Jeg håper jeg ikke er for sen, det er bare å mase på mail, vet du. :)

  Ok:

  1. Jeg håper å bli kjent med flere gjennom denne nettsiden og forumet, men foreløbig kjenner jeg ingen andre som går så langt i det som meg. Men flere av vennene mine gjør det samme i litt mindre grad. Dvs. får mat på datogaranti og/eller plukker med seg brukbare ting fra søpla der de bor, stikker innom søpla til noen butikker innimellom og henter mat, uten at de prøver like sterkt som meg å la være å kjøpe ting.

  2. Nei. Er egentlig ikke mer å si om det. Har aldri blitt syk, kvalm, eller dårlig på annen måte. Det er lett å skjønne om mat er dårlig eller ikke ved å lukte på det, eller, om du fremdeles er usikker, smake på en bit av det.

  3. Kan vel være omtrent 3 år nå. Noe mindre, kanskje.

  4. Her vil jeg referere til det jeg skrev i min bloggpost Et kritisk blikk på NRK Dagsrevyens intervju med meg om frigansime:

  Jeg forklarte at jeg gjør det av tre årsaker:

  For å, i så stor grad som mulig, unngå å bidra til å ødelegge jorda.
  Av rettferdighets-årsaker: 20% av menneskeheten forbruker 82% av verdens resurser (FNs Human Development Report, 1999), klimaproblemene som i hovedsak har blitt forårsaket av rike, rammer i hovedsak fattige (dette kalles klimagjeld, og Norge har flere hundre milliarder kroner av det).
  Og fordi jeg ikke vil støtte store, internasjonale selskaper og andre firmaer som gjør mye ondt i verden. (Du kan få en oversikt over gode og dårlige ting firmaer gjør på den flotte oppslags-wikien Knowmore.org. Ta f.eks. Nestlé, som eier en enorm mengde merker, som Findus og Maggi, eller sjekk hvordan det ligger an med Coca-Cola, som også eier skremmende mange merker (i en del fattigere land er det omtrent som de har monopol på "soft drinks"), deriblant BonAqua, Fanta, Urge, osv..)

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID