http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Fokus på matkasting i media i dag? Jeg skal snakke om det på NRK Alltid Nyheter snart
 • Jeg har hørt at det har vært det, men finner ikke noe der jeg søker på nett. Var det bare Radioselskapet, som Mads_Alfred gir beskjed om her, eller har du sett/hørt noe mer? Kan du gi meg en link?

  Jeg skal nemlig på NRK Alltid Nyheter og snakke om temaet om en time. Vet ikke om det blir direkte eller ikke.
 • Det var ikke noe nettavspilling nå uansett pga. forhandlinger mellom NRK og plateselskapene. Rakk ikke å høre deg på alltid nyheter; hva snakket dere om?
 • Radioselskapet ligg på itunes trur eg
 • http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7956049

  Fant denne då, va veldig mykkje fokus på dette for tiden kansje eg snart kan komme ut av "skåpet" til familien snart vist dette blir akseptert:p. Men veldig bra artikkel og faktisk screenprint frå denne sida i artikkelen men sakna link til dette forumet som sikkert hadde hjelpt nokon som syntes fenomenet er interessant.
 • NRK hadde faktisk enda en artikkel om dette i dag: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7979678

  Når det er artikler om dette, så må dere gjerne legge igjen en kommentar med en link hit! :)

  Noen som hørte meg på radio? Hva syns dere? Jeg kom selvsagt på flere ting jeg burde ha sagt mens jeg var på vei hjem… :) Håper å poste en liten bloggpost om det i morgen.
 • Hører på det nå :) Likte godt den her setninga fra den ene artikkelen "Jeg ville aldri ha påtalt det som tyveri, sier politiadvokat Morten Hermansen i Troms politidistrikt."
 • Ja, det var jo radioselskapet jeg fant som podcast, lærte at man bare kan ta vann på brødet og steke det igjen så blir det fresht. Får vente på bloggposten for å høre hva du sa da Børge :)
 • Her er bloggposten om hva jeg sa og burde ha sagt :)

  Og Nettavisen har nå også skrevet om disse som NRK-saken handlet om: http://www.nettavisen.no/nyheter/article3332745.ece

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID