http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
http://seeds.fi/ Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Miljøstasjon og UFF-kontainer
  • På Lakkegata trikk- og busstopp er det både en kontainer for farget og klart glass og metallembalasje. I tillegg er det en UFF-kontainer der, så du kan gi dine slitte klær et nytt liv.
  • Jeg er veldig skeptisk til UFF etter å ha lest litt om moderorganisasjonen dens, Tvind, på Wikipedia ( http://en.wikipedia.org/wiki/Tvind ) og på en egen nettside som jobber mot dem: http://www.tvindalert.com/ Tvind anklages bl.a. for å være en slags kult og å bruke pengene på svære, overdådige byggninger istedenfor til å hjelpe folk.
  • Jeg har hørt masse andre saker om UFF tidligere, at de driver og SELGER klærne dyrt i u-land, vet noen noe om dette?
  • Lakkegata, ja. Jeg vet ikke hvilken by dere snakker om engang.
    Jeg tar derimot velvillig imot klær som ikke kan brukes som klær lenger for å bruke de til andre ting. Jeg vil ikke ha klær som kan brukes som klær, da jeg har nok av slikt. Jeg bruker derimot tekstiler til å sy ting av som jeg gir bort til kresne folk uten å fortelle dem at det egentlig er søppel de blir glade av, hi-hi. Holder til i Trondheim hvis noen er interesert i å fylle på det raskt minkende tøylageret mitt.

    Ellers finnes det i blant skoler som er interessert i tekstiler til Kunst og Håndverkstimene sine, så det kan være et sted å gi de bort.
  • Hei Kurt. Jeg skal flytter fra Trondheim i løpet av sommeren, og regner med at jeg ikke tar med meg restestoff/fillesamlinga mi. Hvis du vil kan du få den. (Det er ikke store greier, altså)

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID