http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
http://seeds.fi/ Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
Mat merket sperret
 • Hei
  Kom over en pakke med OREOkake ferdigmix. Det så ikke ut til at noe var galt med den og det var lang tid igjen før utløpsdatoen. Men på pakken var det teipet en lapp hvor det sto: SPERRET.

  Er det noe jeg bør være oppmerksom på? Var bare den ene pakken i containeren.
 • Hei,

  Dette betyr at maten er tilbakekalt. Om du ikke finner ut av det på nettet så anbefaler jeg deg å ikke spise dette, vet aldri hva som kan være.

  Se på denne artikkelen som et eksempel: http://www.matportalen.no/verktoy/advarsler/tilbakekalling_av_euroshopper_tunfisk_i_vann

  Her er det tilbakekaldt tunfisk på grunn av mistanke om utilstrekkelig varmebehandling. Dette kan medføre helsefare og produktet er derfor sperret (fjernet fra hyllene, merket og kastet i søpla).

  Men det kan også være helt ufarlig, som at det er for mye bakepulver, spor av nøtter (ikke helt ufarlig forsåvidt), osv osv..

  Du kan søke på batchnummer sammen med navnet på leverandøren i Google f. eks og se om det kommer opp noe.
 • Tusen hjertelig! :) da skal jeg søke litt
 • Hei
  Jeg fant selv en pakke med Oreo ferdigmix for ca 14 dager side som det var lenge til utløpsdato. Den pakken var ikke merket, fant ikke nå feil med den, er nå fortært og den smakte utmerket :-)
 • Namnamnam :)

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID