http://apteekkifi.com/aerius-ilman-reseptia/
http://seeds.fi/ Vennligst ikke skriv navn på butikker her. Legg dem inn på Trashwiki og link dit. Dette for å hindre at butikkeier ser at søpla deres snakkes om begynner å låse den inne.http://1apotekonline.com/kob-regenon/
Lever du av andres overskudd, eller er du bare nysgjerrig? Du er uansett hjertelig velkommen her! http://norgeapotek.eu/kamagra/
jendor Nordens Paris
 • Hallo, jeg er ny her i dette spennende forumet. På 90-tallet drev jeg litt med "hamstring" hos bl.a. Europris i Tromsø, husker jeg hadde godteri, kaker, peanøtter, kjeks og syltetøy i årevis. Så ble man slags voksen og fikk lønn og kjøpte i butikken som "normale" gjør. Nå er jeg igjen blitt interessert i å spise mat fra søpla, kanskje kan jeg gjøre det mer helhjertet denne gang. Å kaste mat som er god nok til å spise er helt forferdelig - det er ikke et velferdssamfunn verdig. Jeg er heldig og slipper å dra alene da min kone også er interessert. Får passe på å finne lommelykt- og kniv samt hansker. Er det noen andre her fra "Nordens Paris"?

  -jendor
 • Jeg skulle legge meldingen under "Velkommen til forumet", er ikke sikker på hvordan dette fungerer helt.
 • Heihei og velkommen.
  Er selv fra en nærliggende by; Harstad.
  Vet det er en god del mennesker i Tromsø som driver på med dette, så det kan godt være at du kommer over noen når du er ute å leter.
 • Hei Omi12, takk for varm velkomst. Var sist lørdag kl 03:00 på "tokt". Jøss, det var mye å finne, kilovis med kjøttpålegg fint pakket inn, kaker, masse fin frukt (ca. 10 kilo jordbær i pakkene sine) og grønnsaker, en stor pose fra varmedisken (fiskekaker, koteletter, karbonader, grillbein) som smakte helt utmerket (pakket inn i 2 poser). Det meste ble jo igjen, da det er begrensninger hva man kan ta vare på. nrk hadde jo i dag en nyhetssak hvor landbruksministeren fikk "søppel"-mat. Her er link:
  http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.10955603

  Er det mye å finne i Harstad da?
 • Så det innslaget på reprise i helgen på TV. Vil anta en del mennesker også så det samme, og muligens det blir flere som får opp øynene for kastesvinnet i det moderne samfunnet. Vi kan jo håpe på at det kan føre til at flere tenker over sitt eget forbruk og hvor mye de kaster i søpla. Eller kanskje vi møter på flere likesinnede på tukt i kontainerne. :)

  Er en del å finne i Harstad, men ikke allverdens. Den siste tiden har det vært mye emballasje og lite mat.
 • Hei.
  Bor i Tromsø, Hamna for øyeblikket, og er veldig interessert i DD. Men har aldri gjort dette før og tenker at å ha noen andre med seg kan være veldig greit.
  Any takers? :)


  John
 • Er uten bil for øyeblikket grunnet et uhell. Når vi har fått bilen på veien blir det nye runder. Dessverre siden jeg begynte i mars 2013 er flere og flere containere låst, men langt i fra alle! Tips er å se litt utenfor bykjernen... ..det bugner av godsaker som venter på deg og ikke søppelbilen! Har brukt å dra søndags morra før grisen fjerter, da er det ingen folk noen steder. Annet tips, var tilfeldigvis på innladet, der har de også velfylte lager uten lås på. For dere som er engstelige for å "dykke" nedi, det blir en vane :) Alltid værst første gangen, også med søppelhenting.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene:

Sign In with OpenID